Asedio

ASEDIO

Sinopsis: Una nit tranquil·la, en un campus universitari, una professora espera els últims tres alumnes que acabin i lliurin els seus exàmens quan s’adonen que estan tancats. De sobte, un grup d’assassins, vestits com a metges medievals de la pesta negra i armats amb ganivets, ingressa a la sala a la recerca de les víctimes. L’endemà al matí, la policia troba els cadàvers formant una espècie d’art macabre.Qui ho va poder fer? Qui seria capaç de fer una cosa així i per què?
L’encarregada de respondre aquestes preguntes és Mara Monti, una experimentada i rigorosa Fiscal que ha estat decebut una vegada i una altra pel sistema judicial i que ara, a través d’aquest cas buscarà obtenir el reconeixement que mereix i arribar així a ser nomenada Fiscal General.Tot i això, temps després, Monti haurà de retre comptes de procedir davant el seu immediat superior, el fiscal de Cambra Pablo Gandolfo qui posarà sobre la taula la contradicció sobre la qual la investigadora està submergida.

Director:Tomas Lazarowski

El FICVI, Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca és un festival de curtmetratges que té com objectius difondre i promoure la cinematografia en general. Així com donar suport als directors de curtmetratges i crear un espai de referència on puguin donar a conèixer els seus treballs.

Please provide a valid email address.

Drets reservats  © FICVI 2022.